Najveća partija je partija gladnih

0

BEOGRAD, 3. maja 2012. (Beta) – Predsednik Socijademokratskog saveza (SDS) i nosilac liste te stranke na parlamentarnim izborima 6. maja Nebojša Leković izjavio je u Kraljevu da je "partija gladnih" najveća partija u Srbiji, saopštila je u četvrtak SDS.

BEOGRAD, 3. maja 2012. (Beta) – Predsednik Socijademokratskog saveza (SDS) i nosilac liste te stranke na parlamentarnim izborima 6. maja Nebojša Leković izjavio je u Kraljevu da je „partija gladnih“ najveća partija u Srbiji, saopštila je u četvrtak SDS.

„Imovina koja je bila u vlasništvu 10 miliona ljudi preko noći je postala vlasništvo 10 porodica“, kazao je Leković na predizbornom skupu na kojem je predstavljen ekonomski program SDS-a.

On je ocenio da u Srbiji vlada veliki stepen korupcije i da se „samo na javnim nabavkama prema zvaničnim podacima godišnje ukrade milijardu evra“.

Kada je reč o penzijama, SDS predlaže da „Telekom“ bude dat penzionom fondu na upravljanje, da se uradi revizija svih privatizacija firmi koje su pravljenje sredstvima PIO fonda, kazao je Leković.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.