Iscrpljen način funkcionisanja Beograda

BEOGRAD, 3. maja 2012. (Beta) - Predsednički kandidat Pokreta "Preokret" Čedomir Jovanović ocenio je u četvrtak u Mladenovcu da je iscrpljen dosadašnji način funkcionisanja Beograda i da u glavnom gradu treba afirmisati politiku koja će menjati Srbiju.

"Departizacija, privatizacija javnih preduzeća, borba za radna mesta i investitore koji će da dodju, Beograd u kom se otvaraju fabrike. Žao mi je, ali je iscrpljen dosadašnji način funkcionisanja Beograda. Želimo da afirmišemo politiku koja će menjati Srbiju, a ne prkositi svemu što se u Srbiji dešava", rekao je Jovanović, a prenosi se u saopštenju Preokreta.

On je istakao da Beograd posle izbora, 6. maja, mora da bude drugačije uredjen, odnosno da mora počivati, kako je kazao, na jasnoj podeli vlasti i odgovornosti.

"Velika istina je da je Beograd danas drugačiji, ne zato što su DS, URS, SPS drugačiji, nego zato što se o ovom gradu brinula LDP. Za nju nije bilo mesta u Srbiji i zato je Srbija propala. Ova pravila i takve odnose da uspostavimo u čitavoj zemlji, a u Beogradu da ih ojačamo", kazao je Jovanović.

Pogledajte još