Navijači Fiorentine Ljajiću: Ti si Ciganin

0

Navijači Fiorentine skandirali su fudbaleru tog kluba Ademu Ljajiću "Ti si Ciganin", posle sukoba sa trenerom Delijom Rosijem tokom meča italijanske Serije A protiv Novare, prenela je Gazeta delo Sport.

Rosi je dočekan aplauzom navijača kada se na početku drugog poluvremena sinoćnjeg meča vraćao na teren, iako je njegova ekipa u tom trenutku gubila sa 2:0.

Rosi je u 32. minutu meča protiv Novare u Seriji A, pri vođstvu protivnika od 2:0, zamenio Ljajića, koji je potom ironično aplaudirao treneru. Njih dvojica su se prvo verbalno sukobili, a onda je italijanski stručnjak fizički nasrnuo na fudbalera i nekoliko puta ga udario pesnicom.

POGLEDAJ VIDEO: Trener Fiorentine prebio Ljajića

Fiorentina je nedugo posle meča otpustila trenera Rosija.

Predsednik Unije profesionalnih fudbalera Italije Damjano Tomazi rekao je da nema opravdanja za Rosijevo ponašanje.

„Ovo sigurno nije srećan period za italijanski fudbal. Razumem tenziju u tom trenutku, ali izgubiti živce na ovaj način… Nema opravdanja. Čudno je da se to dogodilo Rosiju, koji je poznat kao miran i odmeren čovek“, rekao je Tomazi.

On je istakao da misli da Ljajićev ironični aplauz nije jedini povod za sukob. „Ne mislim da je Rosi tako reagovao samo zbog aplauza, ima tu sigurno još nečega“, zaključio je Tomazi.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.