Preminuo Nenad Šarić – bubnjar Novih fosila

0

Bubnjar Novih fosila i suprug pevačice Sanje Doležal, Nenad Šarić preminuo nakon moždanog udara, javljaju hrvatski mediji. „Otišao je moj najbolji prijatelj“, izjavila Sanja Doležal.

Nenad Šarić (65), koji je sa Sanjom Doležal bio 18 godina u braku, preminuo je u bolnici u Karlovcu posle teškog moždanog udara, koji je imao u utorak. Ovu vest potvrdio je član grupe Vladimir Kočiš Zec.

Hrvatski mediji pišu da je poznati muzičar prvomajske praznike proveo u vikendici na Mrežnici, gde je želeo da organizuje 49. rođendan svoje supruge.
Međutim, nije se javljao na telefon više sati, pa su svi posumnjali da nešto nije u redu. Sanja Doležal je pozvala komšinicu da proveri šta je sa njim i pronašla ga je u teškom stanju.

„Moj najbolji prijatelj i životni partner nas je napustio danas posle 15 sati. Prerano za mene i za našu decu“, napisala je u saopštenju pevačica koja se zahvalila prijateljima i poznanicima koji su je dva dana hrabrili porukama podrške i ljubavi.

Ona je zamolila medije da ostave nju i porodicu da u miru prežive teške trenutku.

Nenad Šarić rođen je 10. oktobra u Rijeci. Karijeru muzičara počeo je šezdesetih godina u zagrebačkoj grupi Jutarnje zvijezde, a u Novim fosilima je preuzeo ulogu bubnjara.

Sanja Doležal i Nenad Šarić „Brada“ imaju 18-godišnjeg sina Luku i tri godine mlađu kćerku Leu.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.