Na šta žene padaju?

Osmeh

Žene padaju na osmeh, ne neko preterano cerekanje. Sitan i crvkutav osmeh neće sigurno privući ni jednu ženu. S druge strane osmeh iz koga izbija neki bas sigurno će biti primećen, ali ne i neprijatan ako niije previše razmetljiv i bučan.

Oči

Cvne ili plave, zelene ili braon. O ukusima ne vredi raspravljati. Pa kad su još trepavice i obrve na mestu ali i kad osete da ih gledate s pažnjom, imate šanse.

Mišići

Većina žena voli stabilnog muškarca sa mišićima. Ali ako padaju na bildere, jasno je da se radi o ženama koje tragaju za osećajem zaštite i koje sebe smatraju slabima i ranjivima.

Uniforme

Doktor, pilot, vatrogasac i neke žene su gotove kad vide uniformu. Prema nekim psiholozima, žene koje maštaju o ovakvim muškarcima su manje zrele i dalje u muškarcu traže snažnu očinsku figuru.

Glas

Muškarac nejakog i nedefinisanog glasa skoro da ništa i ne može da poruči ženi. Dame padaju na lep govor, umerenog tempa, ni previše tih,ni previše glasan. U svakom slučaju muškarac sa piskutavim glasom moraće da se baš potrudi oko žene.

Higijena

Žene vole čiste muškarce. Perut, neuredni nokti, grube ruke, prljava kosa i neuredni zubi nisu nikako put do ženskog srca. Redovno tuširanje i neki dezodorans su dovoljni, što ne znači da morate da stavite parfimeriju na sebe da bi vas dotična dama zapazila. Manje je nekada bolje.

Pogledajte još