Na šta žene padaju?

0

Eh, ko će udovoljiti ženama, pa i u pogledu izgleda. Nekada vam sav šarm ne može pomoći ako imate neprijatan osmeh ili glas ili ružne ruke, odsutan pogled, ili neprijatan miris tela.

Osmeh

Žene padaju na osmeh, ne neko preterano cerekanje. Sitan i crvkutav osmeh neće sigurno privući ni jednu ženu. S druge strane osmeh iz koga izbija neki bas sigurno će biti primećen, ali ne i neprijatan ako niije previše razmetljiv i bučan.

Oči

Cvne ili plave, zelene ili braon. O ukusima ne vredi raspravljati. Pa kad su još trepavice i obrve na mestu ali i kad osete da ih gledate s pažnjom, imate šanse.

Mišići

Većina žena voli stabilnog muškarca sa mišićima. Ali ako padaju na bildere, jasno je da se radi o ženama koje tragaju za osećajem zaštite i koje sebe smatraju slabima i ranjivima.

Uniforme

Doktor, pilot, vatrogasac i neke žene su gotove kad vide uniformu. Prema nekim psiholozima, žene koje maštaju o ovakvim muškarcima su manje zrele i dalje u muškarcu traže snažnu očinsku figuru.

Glas

Muškarac nejakog i nedefinisanog glasa skoro da ništa i ne može da poruči ženi. Dame padaju na lep govor, umerenog tempa, ni previše tih,ni previše glasan. U svakom slučaju muškarac sa piskutavim glasom moraće da se baš potrudi oko žene.

Higijena

Žene vole čiste muškarce. Perut, neuredni nokti, grube ruke, prljava kosa i neuredni zubi nisu nikako put do ženskog srca. Redovno tuširanje i neki dezodorans su dovoljni, što ne znači da morate da stavite parfimeriju na sebe da bi vas dotična dama zapazila. Manje je nekada bolje.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.