Brojimo dane do Sensation-a!

Mesto dešavanja je sada već tradicionalno Beogradska arena, gde je održana i konferencija za medije na kojoj su učestvovali zvanični predstavnici spektakla Sensation, kao i partneri: Martin van der Ven, direktor Insomnia Global SEE, organizator Sensation događaja u Srbiji; Klaudija Voseberg, reditelj Sensation teme Innerspace; Tom Bartels, Sensation menadžer; Dejan Veselinov, direktor Turističke organizacije Beograda; Dejan Petričević, direktor Beogradske arene; Erik Petersen, sekretar Ambasade Kraljevine Holandije u Beogradu; Jovana Mladenović, koordinator za komunikacije kompanije Carlsberg; Marina Kotevski, Mr. Stefan Braun PR menadžer; Dušica Tomanović, XYZ Premium Fashion Store, direktor za premium brendove.

Prodaja ulaznica raste iz dana u dan, a Sky Deluxe mesta (lože) će uskoro biti rasprodate, izjavio je organizator spektakla Sensation, Martijn van der Ven. Prošle godine na Sensation događaj u Beogradu stigli su posetioci iz 42 zemlje, što će se definitivno desiti i ove godine. Pored Srbije, u 7 zemalja, iz kojih dolazi najveći broj posetilaca, ubrajaju se: SAD, Hrvatska, Rumunija, Italija, Švedska, Slovačka i Danska.

Beogradska arena pretvoriće se u “Innerspace” spiritualno muzičko iskustvo sa hiljadama ljudi iz regiona i celog sveta. Biće noć za pamćenje sudeći po imenima DJ-eva koji će nastupiti: Mr. White, Fedde Le Grand, Dennis Ferrer, Daniel Sanchez & Juan Sanchez, Sunnery James & Ryan Marciano i Hardwell.

Praksa je u svetu da organizaciju Sensation spektakla podržava tim partnera koji čine ugledne kompanije. Ove godine partneri su čuveni brendovi: Tuborg, Smirnoff, Burn, Dove, Signal, Mr. Stefan Braun, XYZ Premium Fashion Store kao i nekolicina onih koji će biti prepoznati u areni na samom događaju.

Facebook strana Sensation Belgrade već broji više od 35.000 fanova, što pokazuje veliko interesovanje koje vlada za ovo izuzetno muzičko iskustvo.

ULAZNICE:

Prodajna mesta: Card Service, Eventim, Gigstyx, sajtovi: sensation.com, tickets.rs, eventim.rs i gigstix.com.

Regularna ulaznica
7000 dinara
Pristup nivoima 100, 200 i 400
Ulazi: Zapad 100, Sever 200, Istok 200, Zapad 200
Napomena: potrebno je pratiti uputsvo na karti i ući isključivo na naznačene ulaze!

VIP Deluxe:
14000 dinara
Poseban VIP DELUXE ulaz
Pristup nivoima 100, 200 i 400
VIP Club pristup
Pristup Vip dekovima
VIP garderoba u klubu
Ulazi: Istok 108, Istok 109
Napomena: potrebno je pratiti uputsvo na karti i ući isključivo na naznačene ulaze!

Sky Deluxe
21000 dinara
Poseban SKY DELUXE ulaz
Pristup nivoima 100, 200, 300 i 400
VIP Club pristup
Ulaz: Istok 102
Garderoba
Ketering

Pogledajte još