Kostreš očekuje da gradjani žive bolje

ZRENJANIN, 6. maja 2012. (Beta) - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš ocenio je u nedelju nakon glasanja, da će gradjani Srbije i Vojvodine od 7. maja živeti bolje nego što su živeli dan ranije.

"Nadam se da ćemo 7. maja živeti bolje nego što smo živeli dan ranije i da će svaki sledeći dan biti prilika da se živi kvalitetnije", rekao je Kostreš novinarima nakon glasanja na biralištu u Ečki kraj Zrenjanina.

On je izrazio očekivanje da će izbori biti demokratski, da će izlaznost biti velika i da će ljudi na taj način pokazati svoju želju i volju da Zrenjanin, Vojvodina i Srbija nastave dobrim putem kojim su krenuli.

Povodom velike izlaznosti na biralištima, Kostreš je rekao da to govori o tome da su birači spremni da preuzmu odgovornost na ovim izborima i da je to dobar pokazatelj za LSV, jer to znači da neće biti problema sa brojem glasova.

Komentarišući moguće koalicije, Kostreš je rekao da one dolaze u obzir sa Demokratskom strankom, Liberalno demokratskom strankom, Srpskim pokretom obnove, Savezom vojvodjanskih Madjara i manjinskim strankama.

Pogledajte još