Robi: Nećemo da se lažemo

"Nećemo da se lažemo i da sad govorimo kako je sve idealno… Ja prvi mislim da čovek mora da bude plaćen za to što radi! Mogu da kažem da nisam osetio da su se igrači obazirali na taj problem i da im je to smetalo u igri. Imamo obećanja čelnika kluba da će po pitanju finansija sve biti u redu. Verujem da će tako biti."- rekao je Prosinečki a preneo Mocartsport.


"Više sam i sam sebi dosadio pričom o tome kako ova ekipa ima potencijal i karakter. Ali bilo mi je jasno da ne možemo da pobedimo sve utakmice ovog proleća. Nanizali smo 12 pobeda uz tri remija i zbog toga mogu da kažem da treniram najbolje igrače u Srbiji! Ja bar bolje ne vidim. E sad, možda neko rezonuje drugačije."

Pošto je prekinuo dominaciju Partizana na domaćoj sceni, došlo je vreme i da osvoji prvi trofej u trenerskoj karijeri:

"Ono što je sada moj prvi zadatak je da izbacim igračima iz glave Partizan i da ih usmerim na finale Kupa Srbije s Borcem 16. maja u Kruševcu. Shvatite da mi ništa još nismo osvojili. Ako to izgubimo neće valjati…"

(old_image)

Robi je izjavio da zna šta tačno nedostaje timu:

"Da, istina je da je sad, kad smo pobedili, sve bajno, sjajno, fenomenalno… Ali titula je na drugoj strani brda. Znam tačno šta nedostaje ovom timu da bude još bolji. Ali neću sada to reći. Želim da prođe finale Kupa i da osvojimo trofej koji bi Crvenoj zvezdi mnogo značio. Možda neko ne misli kao ja, da ove momke treba nešto posebno hvaliti, ali svi moraju da priznaju da smo izabrali pravi put, jasnu viziju koja promoviše najtalentovanije igrače iz Srbije i omladinske škole. To je Crvenoj zvezdi potrebno!" - rekao je Prosinečki i dodao da zna da je bio dosta kritikovan od strane navijača:

"Ma znam da jesam i ne ljutim se zbog toga. Pa šta, treba neko da me hvali kad izgubim? Isto tako, mislim da nisam izmislio ništa novo u poslednjim utakmicama. Namestilo se da su igrači koji su ulazili s klupe pravili prevagu. Robert Prosinečki nije najbitniji, Zvezda će postojati i posle mene".

Pogledajte još