Dačić: Pustio bi ravnomerno i Zvezdine i Partizanove navijače

0

Lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je da je moguće da je izbornoj proslavi prisustvovao vođa "Alkatraza" i da će oni koji nisu obratili pažnju na bezbednosne apekte odgovarati

Istovremeno, Dačić se osvrnuo na DOS-ove proslave kojima su takođe prisustvovali navijači. Dodao je u šali da bi on, da je znao ko je sve došao na proslavuvodio računa da ravnomerno budu zastupljeni i navijači Zvezde i Partizana„.

Moguće je da su bili razni ljudi, jer su to veče vrata bila otvorena za sve. Ako su bili, onda će snositi odgovornost u partiji oni koji nisu obratili pažnju na bezbednosne aspekte – kazao je Dačić.

Pogledaj VIDEO sa proslave

On je ocenio da nikome nije smetalo kada su navijači bili u štabu DOS-a i da niko nije pitao šta će oni tamo kada su, kako je naveo, “Delijama” i “Grobarima” dodeljivane nagrade za demokratiju.

Kada su bili 5. oktobra, mogu i sada da dođu. Da sam znao, ne bi ih puštao – rekao je Ivica Dačić i našalio se da bi ravnomerno pustio i navijače Crvene zvezde i Partizana da je znao da su tu.

Dačić je istakao da to što se neko s njim negde slikao, a da pritom i ne zna tu osobu, neće tu osobu zaštititi od policije.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.