Robu Petinsonu porasla mu*a! Kako?

Rob Petinson jednostavno jeste Nadlanu.com favorit baš zbog onoga što verujemo da on može da postane u svetu filma, ako ne baš sasvim zbog onoga što sada jeste. Ne, ovo sada, svakako nije negativno, naprotiv. Ali, prosto je naporno, prolazno, pomalo šuplje... I on to zna, zato daje sve od sebe da postavi temelje onome što sledi nakon (konačnog!) završetka "Sumrak Saga"-faze njegove karijere, a i života.

Sva svetla će biti na Robu ove godine na Kanskom festivalu iz mnogo razloga, a ponajviše jer se očekuje da filmom Dejvida Kronenberga "Cosmopolis" uđe u "ozbiljniju glumačku ligu". On sasvim "puca" na to što je i logično.

Koliko je "Cosmopolis" Robu bio životno bitan, najbolje potvrđuju njegove reči iz intervjua koji je dao specijalnom Kanskom izdanju francuskog magazina "Premiere".

- Snimanje "Cosmopolisa" sa Dejvidom promenilo je nešto u meni. Dalo mi je mu*a. Sada imam pet projekata u nizu koji me čekaju zahvaljujući putu koji mi je taj film otvorio. Pre sam provodio vreme sumnjajući u sebe. Čim sa pročitao scenario koji mi se svideo, počeo sam da se nerviram i stalno sam sebe pitao da li sam dovoljno dobar. Sada kažem sebi: "Je*i ga! Ako žele da te angažuju, prihvati!"

Sada je verovatno svima jasno zašto je Rob Nadlanu.com favorit. Eto, malo pre njega smo znali da ta mu*a negde postoje, samo smo čekali da ih i on pronađe. Sad još samo da pogledamo "Cosmopolis" i potvrdimo sve ovo... Trejler svakako obećava.

POGLEDAJ: Trejler filma "Cosmopolis"

(old_image)
Pogledajte još