Robu Petinsonu porasla mu*a! Kako?

0

Nije da smo sumnjali da ih Rob ima, tamo negde ispod bledunjavog vampirskog lica miljenika tinejdžerki. Ali… On veruje da mu je snimanje filma "Cosmopolis" pomoglo da mu mu*a porastu. I mi želimo da verujemo u to!

Rob Petinson jednostavno jeste Nadlanu.com favorit baš zbog onoga što verujemo da on može da postane u svetu filma, ako ne baš sasvim zbog onoga što sada jeste. Ne, ovo sada, svakako nije negativno, naprotiv. Ali, prosto je naporno, prolazno, pomalo šuplje… I on to zna, zato daje sve od sebe da postavi temelje onome što sledi nakon (konačnog!) završetka „Sumrak Saga“-faze njegove karijere, a i života.

Sva svetla će biti na Robu ove godine na Kanskom festivalu iz mnogo razloga, a ponajviše jer se očekuje da filmom Dejvida Kronenberga Cosmopolis“ uđe u „ozbiljniju glumačku ligu“. On sasvim „puca“ na to što je i logično.

Koliko je „Cosmopolis“ Robu bio životno bitan, najbolje potvrđuju njegove reči iz intervjua koji je dao specijalnom Kanskom izdanju francuskog magazina „Premiere“.

Snimanje „Cosmopolisa“ sa Dejvidom promenilo je nešto u meni. Dalo mi je mu*a. Sada imam pet projekata u nizu koji me čekaju zahvaljujući putu koji mi je taj film otvorio. Pre sam provodio vreme sumnjajući u sebe. Čim sa pročitao scenario koji mi se svideo, počeo sam da se nerviram i stalno sam sebe pitao da li sam dovoljno dobar. Sada kažem sebi: „Je*i ga! Ako žele da te angažuju, prihvati!“

Sada je verovatno svima jasno zašto je Rob Nadlanu.com favorit. Eto, malo pre njega smo znali da ta mu*a negde postoje, samo smo čekali da ih i on pronađe. Sad još samo da pogledamo „Cosmopolis“ i potvrdimo sve ovo… Trejler svakako obećava.

POGLEDAJ: Trejler filma „Cosmopolis“

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.