Ljajić: Napuštam fudbal ako dokažu da sam vređao Rosija‎

"Nisam uvredio trenera, niti psovao njegovu majku ili vređao hendikepiranog sina, to su gluposti. Pokazao sam mu palac, rekao da je sjajan što me menja i da je baš hrabar. Onda mi je on rekao da će me ubiti i počeo da me udara. Neka televizija pusti snimak i analizira moje reči, ako sam nešto od toga rekao neću više igrati fudbal", rekao je Ljajić za "Korijera dela sera".

Ljajić je dodao da ga je jedan od pomoćnih trenera držao, dok ga je Rosi tukao i da je tada rekao "neke stvari koje nisu baš komplimenti, ali ne i ono što je izašlo u novinama".

"U svlačionici je nastavio da me vređa, ja sam mu odgovorio, smirili su me Nastasić i De Silvestri. Hvala i kapitenu Gamberiniju, koji me je tešio", otkrio je Ljajić.

Bivši fudbaler Partizana rekao je da ga ne zanima koliko će biti novčano kažnjen i da samo želi da ostane i trenira sa drugovima."Želim da ostanem. Kupio sam kuću od Danijelea Osvalda, a neko ko to uradi, želi da pusti korene. Ne plašim se uvreda i nisam klinac koji misli samo o novcu i skupim automobilima. Kao dečak preživeo sam bombardovanje i zviždanje me ne može uplašiti", rekao je Ljajić.

Izvor: tanjug.rs

Pogledajte još