Ožegović: Strpljivo čekam svoju šansu

"Presrećan sam zbog gola koji sam postigao u ovom sjajnom ambijentu, pred punim stadionom. Nisam mnogo igrao za seniorsku ekipu, tako da sam bio izuzetno motivisan i željan igre. Igrati na ovakvom stadionu pred ovim navijačima se ne dešava svaki dan i ne mogu rečima da opišem svoje uzbuđenje povodom toga", preneo je Ožegovićeve reči posle meča u Atini.

"Planiram da i dalje nastavim dobro da radim, da treniram maksimalno i da strpljivo čekam svoju šansu da zaigram u prvom timu", dodao je on.

POGLEDAJ VIDEO: Olimpijakos - Crvena zvezda 1:2

Krilni igrač Crvene zvezde Marko Vešović kazao je da meč protiv Olimpijakosa nije bio samo revijalan i da nije bilo moguće da neki od igrača srpskog tima ne pruži svoj maksimum.

"Utakmica sa Olimpijakosom nikako nije mogla biti samo revijalnog karaktera. Kada igrate na ovakvom stadionu, pred ovakvim navijačima, nemoguće je da ne pružite svoj maksimum. Možda je neko odigrao manje, a neko više dobro, ali su svi položili kada su borbenost I zalaganje u pitanju", kazao je Vešović.

On je istakao da želi da sledeće sezone i Olimpijakos i Crvena zvezda osvoje titule u svojim prvenstvima.

"Tim iz Pireja je pokazao zašto je toliko dominantan u Grčkoj i da ne slave slučajno 39. titulu po redu. Želim im svu sreću i da sledeće sezone zajedno proslavimo titule", istakao je Vešović.

Beta

Pogledajte još