Jelen top 10 turneja stiže u Novi Sad!

Prethodnih pet koncerata održanih u okviru Jelen top 10 turneje u Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Vranju, Somboru i Požegi, opravdalo je velika očekivanja i publike i izvođača. Jelen top 10 turneja iz nedelje u nedelju dokazuje zašto je trenutno najznačajniji muzički događaj u zemlji, ali i šire!

Jelen top 10 turneja u subotu 12. maja stiže u samo srce Vojvodine - Novi Sad, gde će se na besplatnom koncertu u maloj dvorani Spens-a publici predstaviti Supernaut, Kanda Kodža i Nebojša, Sharks Snakes & Planes, Obojeni program, Darkwood Dub, zatim specijalni gosti iz Hrvatske, grupa Let 3, kao i bend Eyesburn koji će imati prvi nastup na ovogodišnjem izdanju Jelen top 10 turneje:

,,Došlo je do izvesnog, ja bih rekao, osveženja u zvuku, prouzrokovanog zrelijim pristupom celoj priči, a i spektar uticaja je znatno proširen. Naravno, svi stari elementi su još uvek tu i to što je zaštitni znak zvuka benda neće se menjati”, objašnjava Zoran Đuroski – Đura novu energiju kojom Eyesburn odiše od dolaska novog bubnjara Dejana - Metal Miljkovića.

I Novosađani će, kao i dosadašnji posetioci Jelen top 10 turneje, biti u prilici da upoznaju neke od svojih omiljenih muzičara učešćem u mini kvizu koja se organizuje putem zvanične Jelen top 10 facebook strane http://www.facebook.com/jelentop10

Vidimo se na Jelen Top 10 turneji u Novom Sadu!

Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: http://www.jelentop10.com/ i http://www.facebook.com/jelentop10

Pogledajte još