Srbija pobedila Španiju

0

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Sofiji selekciju Španije sa 3:1 (25:19, 25:17, 23:25, 25:22), u drugom meču Grupe A evropskog kvalifikacionog olimpijskog turnira.

Naredni meč Srbija će igrati sutra u 13.30 sa Slovenijom i mora da pobedi da bi ostala u trci za plasman na Olimpijske igre.

Srbija je prvi meč u Sofiji izgubila od Bugarske sa 0:3, tako da sutra mora da pobedi Sloveniju kako bi došla do drugog mesta u grupi igrala u polufinalu.

Plasman na Olimpijske igre obezbediće samo pobednik turnira.

Srbija je igrala mnogo bolje nego u prvom kolu, tako da su Špancima prepustili samo jedan set. Zvanični evropski prvak izašao je na kraj i sa pritiskom, jer bi ga eventualni poraz eliminisao od polufinala, tako da je morao da dobije utakmicu.

SRBIJA: N. Kovačević (11), Janić, Petković (2), Terzić, Stanković (7), Nikić (17), Mitić (1), Rašić, Atanasijević (16), Starović (1), Podraščanin (6), Rosić. Treneri: Igor Kolaković i Željko Bulatović.

ŠPANIJA: Ernan, Noda (5), Seviljano (12), Altajo (1), Delgado, Rodriges, Sugranes (2), Rokamora (2), Fernandes (6), Mera, Ljenas, Peres (14). Treneri: Fernando Munjos Benites i Karlos Kareno Kehudo.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.