Marijana Mateus predstavila "Floru"

0

Marijana Mateus u Novom Sadu uz cveće, igru i pesmu na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta predstavila svoju osmu samostalnu dizajnersku liniju nazvanu “Flora” po jednoj od najstarijih rimskih boginja. Pogledajte kako je bilo!

Na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu,  Marijana Mateus  predstavila je novu modnu kolekciju „Flora“. U okviru svoje osme samostalne revije,  dizajnerka je pred prepunom salom SNP-a prikazala preko 40 modela. Cvetne, u pastelnim i vedrim koloritima, ali i jarim bojama, haljine dominiraju ovom razigranom  kolekcijom.

Jako sam zadovoljna! Ovo je sigurno moja najbolja revija do sada, ne samo zbog sjajnih modela, već i zbog ove neverovatne scenografije. Moja želja je da tokom leta  reviju prikažem i u nekim drugim gradovima, kao što su Banja Luka, Novi Pazar i Budva, otkrila je Marijana Mateus posle revije. Sada je vreme za kratah predah, ali još  puno rada je preda mnom.

Poznata kreatorka i ovog puta je pripredila pravi spektakl, za koji je inspiraciju pronašla u najvećim ikonama 20. veka,  Grejs Keli i Merilin Monro. Glamurozan nastup novosadske glumice i voditeljke Kristine Radenković, koja se odlično snašla, upravo u ulozi Merilin Monro, oduševio je publiku. Na istu reakciju naišle su i ostale koreografije Milice Cerović, koje su sjajno izgledale na ekskluzivnoj sceni prepunoj cveća i latica.

Reviju „Flora“ iz prvih redova posmatrale su i brojne poznate ličnosti, među kojima i Mirjana Bobić Mojsilović, Ena Popov, Biljana Ristić… Prihod od ulaznica koje su bile u prodaji, Marijana će narednih dana donirati Domu  za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku.

Za pun ugođaj brojnih novinara koji su upravo za ovu priliku došli iz Beograda, Marijana se i ovog puta svojski potrudila. Ona im se tokom prepodneva i sama pridružila, i u Sremskim Karlovcima uzletela balonom za panormasko razgledanje, dok su oni koji se plaše letenja, uživali u spa centru hotela „President“. After party  na otvorenom, kreatorka je organizovala u popularnom novosadskom klubu „Giardino“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.