Marijana Mateus predstavila "Floru"

Na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu,  Marijana Mateus  predstavila je novu modnu kolekciju „Flora“. U okviru svoje osme samostalne revije,  dizajnerka je pred prepunom salom SNP-a prikazala preko 40 modela. Cvetne, u pastelnim i vedrim koloritima, ali i jarim bojama, haljine dominiraju ovom razigranom  kolekcijom.

"Jako sam zadovoljna! Ovo je sigurno moja najbolja revija do sada, ne samo zbog sjajnih modela, već i zbog ove neverovatne scenografije. Moja želja je da tokom leta  reviju prikažem i u nekim drugim gradovima, kao što su Banja Luka, Novi Pazar i Budva, otkrila je Marijana Mateus posle revije. Sada je vreme za kratah predah, ali još  puno rada je preda mnom."

Poznata kreatorka i ovog puta je pripredila pravi spektakl, za koji je inspiraciju pronašla u najvećim ikonama 20. veka,  Grejs Keli i Merilin Monro. Glamurozan nastup novosadske glumice i voditeljke Kristine Radenković, koja se odlično snašla, upravo u ulozi Merilin Monro, oduševio je publiku. Na istu reakciju naišle su i ostale koreografije Milice Cerović, koje su sjajno izgledale na ekskluzivnoj sceni prepunoj cveća i latica.

Reviju „Flora“ iz prvih redova posmatrale su i brojne poznate ličnosti, među kojima i Mirjana Bobić Mojsilović, Ena Popov, Biljana Ristić... Prihod od ulaznica koje su bile u prodaji, Marijana će narednih dana donirati Domu  za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku.

Za pun ugođaj brojnih novinara koji su upravo za ovu priliku došli iz Beograda, Marijana se i ovog puta svojski potrudila. Ona im se tokom prepodneva i sama pridružila, i u Sremskim Karlovcima uzletela balonom za panormasko razgledanje, dok su oni koji se plaše letenja, uživali u spa centru hotela „President“. After party  na otvorenom, kreatorka je organizovala u popularnom novosadskom klubu „Giardino“.

Pogledajte još