Evropski operski dani u Madlenijanumu

0

BEOGRAD, 11. maja 2012. (Beta) – Zemunsko pozorište Madlenijanum proslaviće Evropske operske dane u nedelju 13. maja različitim sadržajima i specijalnim izvodjenjem opere "Pajaci", a program je posvećen tinejdžerima.

BEOGRAD, 11. maja 2012. (Beta) – Zemunsko pozorište Madlenijanum proslaviće Evropske operske dane u nedelju 13. maja različitim sadržajima i specijalnim izvodjenjem opere „Pajaci“, a program je posvećen tinejdžerima.

U nedelju u 16.00 sati biće održan koncert kamernog orkestra muzičke škole „Mokranjac“ pod dirigentskom upravom Vladimira Milića, a na repertoaru su dela Johana Sebastijana Baha, Antonija Vivaldija i Edvarda Griga, najavio je danas taj teatar.

Posle koncerta, Biće organizovana i radionica pod nazivom „Ko svira u gudačkom orkestru“, a od 17.30 do 18.00 planirano je javno čitanje opera „Čarobna frula“ i „Pajaci“.

Od 16.00 do 18.00 sati pod nazivom „Strast uranjanja u prošlost“, biće održana umetnička radionica starih rukotvorina škole „Tehnoart“ iz Beograda i izložba posvećena predstavi „Pajaci“.

Svi programi su besplatni, osim predstave „Pajaci“ koja počinje u 20.00, a organizatori su najavili popust od 50 odsto za publiku tinejdžerskog uzrasta.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.