Robi: Pobeda kao uvertira za finale Kupa

"Na ovosezonskom oproštaju na našem stadionu želimo da ostavimo dobar utisak i da pobedimo. Trijumf bi nam značio mnogo, jer je to uvertira za finale Kupa u sredu. Kakvi budemo sutra, bićemo i 16. maja u Kruševcu", rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare na Marakani.

Hrvatski stručnjak najavio je određene promene u odnosu na tim koji je u poslednjim prvenstvenim utakmicama dobijao šansu.

"Igraće ekipa za koju mislim da je najbolja u ovom trenutku. Luka Milivojević pauziraće zbog kartona, dok su Evandro i Dimitrijević povređeni. Svako ko bude igrao sutra daće svoj maksimum i učiniti sve da trijumfujemo. Želimo da pobedimo sve utakmice do kraja i da ovu polusezonu završimo bez poraza", istakao je Prosinečki.

On je naveo i da je srećan što će čak petorica igrača crveno-belih biti na spisku budućeg selektora Siniše Mihajlovića za predstojeću seriju prijateljskih mečeva.

Duško Tošić, Darko Lazović, Filip Mladenović, Nikola Maksimović i Srđan Mijailović
učestvovaće u narednim akcijama reprezentacije.

"To znači da smo napredovali i da smo sve bolji i bolji, i to su svi, nadam se, primetili. Ovo može da nam predstavlja problem, jer igrače po povratku treba osvežiti, odmoriti i pronaći pravi model kako da spremni dočekaju sledeću sezonu"
, dodao je Prosinečki.

Utakmica 29. kola Superlige Crvena zvezda - Rad igra se u subotu od 19 sati na Marakani.

Tanjug

Pogledajte još