Partizan pobedio Radnički

Jedini pogodak na meču postigao je Stefan Babović u 20. minutu.

Nikola Ninković je "na brzinu" izveo slobodan udarac do Babovića, koji je odličnim udarcem sa 15 metara iskosa sa leve strane savladao golmana domaćih Ognjena Čančarevića.

POGLEDAJ VIDEO: Tuča  Alkatraza i Zabranjenih u Kragujevcu

Kragujevčani su imali nekoliko dobrih prilika da izjednače u drugom poluvremenu, ali su domaći fudbaleri bili loši u završnici akcija.

Početak drugog poluvremena na stadionu "Čika Dača" kasnio je nekoliko minuta jer je došlo do sukoba dve grupe navijača Partizana.

Nekoliko pristalica crno-belih ušlo je sa zapadne tribine stadiona na atletsku stazu i pokušalo da se obračuna sa navijačima Partizana na južnoj, ali je policija intervenisala i sprečila veće incidente.

Sudija Milorad Mažić morao je u 57. minutu da na kratko prekine meč zbog dima koji je nastao kada su navijači na zapadnoj tribini upalili pirotehniku.

Partizan je još ranije obezbedio petu uzastopnu titulu šampiona Srbije, dok će Radničkom u poslednjem kolu biti veoma teško da se izbori za treće mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa sledeće sezone.

Radnički je posle poraza od Partizana pao za čak tri mesta na tabeli pošto su ga prestigli Vojvodina, Sloboda i Jagodina koji su zabeležili pobede.

Beta

Pogledajte još