Sandra Meljničenko čeka porođaj u svili

Kako piše magazin "Story", nakon šest i po godina braka Sandra Meljničenko (35) i njen pet godina stariji suprug Andrej konačno će dobiti dete koje priželjkuju od samog početka zajedničkog života. Zaljubljeni par trenutno provodi najviše vremena u rezidenciji u Antibima na jugu Francuske, gde buduća majka održava trudnoću. Iako je ušla u deveti mesec, lepotica i dalje izgleda zanosno.

Kako prenose domaći mediji, bivša "modelsica" nosi devojčicu za koju je par već smislio ime, ali za sada ne želi da ga otkrije. Poslednje nedelje pred porođaj Sandra je posvetila odmaranju i opuštanju, pa tako redovno koristi usluge svog ličnog kozmetologa Žoela Sokoa, čiji tretmani koštaju između dve i četiri hiljade evra.

Srpska lepotica se ni u trudnoći nije vidno ugojila, jer se njena ishrana bazira se na preporukama lekara, ali i Alena Dikasa, jednog od najboljih svetskih kuvara koji je nakon svadbenog menija Meljničenkovih sastavljao i meni za nedavnu proslavu Andrejevog četrdesetog rođendana upriličenog u restoranu Luj XV koji se nalazi u sklopu čuvenog zdanja "Hotel de Paris" u Monte Karlu.

Čestitamo!

Izvor: Story/Blic

Pogledajte još