Miloš Biković gradi svetsku karijeru: U Nemačkoj snima film "Great"!

0

Jedan od najtalentovanijih mladih srpskih glumaca i zvezda "Montevidea" – Miloš Biković trenutno u Minhenu snima film u nemačkoj produkciji pod nazivom "Great".

Sudeći po fotografiji koju je Miloš Biković podelio sa svojim fanovima na Twitteru i Facebooku, on trenutno u Nemačkoj, u Minhenu, snima film smešten u epohu nacizma. Dok su ostali glumci u uniformama nacističke Nemačke, talentovani i zgodni Biković očigledno nema ulogu vojnika, ali kako sam kaže na Twitteru „nije kolaboracionista“.

Zapravo, kako nam Biković javlja na Twitteru, u ovom filmu on igra Nikolu Radoševića – istorijsku ličnost – kinooperatera u Valjevu 1942. godine, tokom nemačke okupacije. Radošević je bio osuđen na streljanje, jer je Nemcima umesto propagandnog filma pustio Čaplinovog „Velikog diktatora“.

Film koji Biković trentuno snima je nemačke produkcije i režije, a radnja inspirisana istinitim događajem dešava se u Srbiji. Režiju ovog, kako saznajemo, nezavisnog kratkometražnog filma pod nazivom „Great“ potpisuje Andreas Hen.

Inače, Bikovića očekuje i završetak drugog dela uspešnog filma „Montevideo, Bog te video„. Ali, srećom on razmišlja i o svetskoj karijeri, koju svakako zaslužuje.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.