Zastava oružje zapošljava 234 nova radnika

0

KRAGUJEVAC 14.maja 2012. (Beta) – Kragujevačka fabrika "Zastava oružje" zaposliće 234 novih radnika metalske i mašinske struke sa ili bez radnog iskustva, objavila je u ponedeljak kragujevačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje.

KRAGUJEVAC 14.maja 2012. (Beta) – Kragujevačka fabrika „Zastava oružje“ zaposliće 234 novih radnika metalske i mašinske struke sa ili bez radnog iskustva, objavila je u ponedeljak kragujevačka filijala Nacionalne službe za zapošljavanje.

U toj filijali rekli su agenciji Beta da „oružari“ traže 90 radnika sa radnim iskustvom i 144 radnika bez radnog uskustva.

„Traže se radnici mašinske i metalske struke, 3. ili 4. stepena stručnosti, metaloglodači, strugari, brusači, bušači, bravari preseri, zavarivači i tehničari numeričkih mašina“, rekla je direktorka filijale NSZ-a u Kragujevcu Ljiljana Petrović.

Na evidenciji filijale u Kragujevcu ima oko 200 radnika s radnim iskustvom i preko 700 nezaposlenih do 40 godina starosti bez radnog iskustva u strukama koje traži „Zastava oružje“.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.