Laušević će gostovati kod Ivanovića?!

Voditelj TV Prva malim korakom je krenuo ka Njujorku, gde Laušević živi već godinama, i tamo utanačio sve detalje u vezi sa ispovešću koju će čuveni glumac dati u šou-programu „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, prenosi Kurir.

- Čim je čuo da se Žarko sprema da dođe u Srbiju posle 14 godina i lično donese rukopise nastavka romana „Godina prođe, dan nikad“, Ivan se spakovao i zaputio u Ameriku na pregovore! Žarko ga je lepo ugostio, a većinu vremena iskoristili su za razgovor u kom su utanačili pojedinosti u vezi sa TV premijerom Lauševićeve ispovesti - kaže dobro obavešten izvor za Kurir.

Kako dalje saznaje "Kurir", jedini uslov koji je glumac postavio jeste da se apsolutno ništa što bude rekao ne seče i ne cenzuriše i da se emisija snima uživo, kako bi ljudima na pravi način dočarao kroz šta je sve prošao.

Laušević bi kod Ivanovića trebalo da se pojavi u prvoj emisiji naredne sezone, kada je i isplanirao da poseti Srbiju.

NAJNOVIJA VEST JE DA IVANOVIĆ DEMANTUJE DA ĆE UGOSTITI LAUŠEVIĆA:

Kako pišu domaći mediji Ivanović je izjavio sledeće: "Novine su u poslednje veme počele sve češće da izmišljaju stvari koje se tiču i mog posla, ali i privatnog života, a poslednja u nizu izmišljotina je da sam išao u Njujork da se sa Lauševićem dogovorim oko gostovanja u emisiji" - kaže Ivanović, i dodaje:

"Ta vest nema veze sa životom. Ako ikada bude imala, vrlo rado ću je javno podeliti sa gledaocima svoje emisije, ali i čitaocima koje zanimaju istinite, a ne izmišljene informacije", zaključuje Ivan.

Pogledajte još