Tom Kruz: Sajentologija i babuni, nikakva plastična hirurgija!

Pripremajući se za premijeru svog sledećeg velikog, ali pre svega iznenađujućeg filma Adama Šenkmana "Vreme roka" (Rock of Ages) - mjuzikla u kome igra rok zvezdu Stejsija Džeksa - Tom Kruz je za magazine "W" i "Playboy" odgovorio na mnoga pitanja koja zanimaju sve njegove fanove, a još više one koji to nisu.

TREJLER: Vreme roka

Prenosimo vam najzanimljivije delove tih intervjua i deo foto editorijala za magazin "W" u kome nećete prepoznati "zlatnog dečaka Holivuda"!

Gledajući Toma na fotografijama i u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh", mnogi su se zapitali kako je moguće da u 49-oj godini izgleda tako zategnuto i snažno. Pričalo se o najrazličitijim skupocenim tretmanima i vrhunskoj plastičnoj hirurgiji. Međutim, u intervjuu za "Playboy", Tom kaže: "Nikada nisam išao na plastičnu hirurgiju i nikada neću." Da li mu verujete?

Što ne može Aksl Rouz, može babun!

- Bilo mi je potrebno da saznam da li uopšte umem da pevam. Ron Anderson, bivši učitelj pevanja Aksla Rouza, je došao i radio sa mnom. A onda sam morao da naučim da sviram gitaru. Uvek sam umeo dobro da sviram gitaru i bubnjeve, ali u vazduhu, ali nikada nisam svirao prave instrumente. Nakon što sam nedeljama radio na Stejsijevoj tehnici, počeo sam da razmišljam o njegovom karakteru i rekao sam: "Znate šta? Treba mi majmun". Adam je rekao: "J..o te, o čemu ti pričaš?". A onda sam mu rekao: "Ozbiljan sam, potreban mi je majmun". Kada nije na bini, Stejsi je nekako tužan. I pomislio sam, ovaj tip mora da ima majmuna za najboljeg prijatelja. Adam je onda našao babuna. Poslao mi je traku sa audicije ovog babuna i rekao: "Ime ovog babuna mora da bude 'Hej čoveče'". Stejsi Džeks ne radi bez "Hej čoveče" - ispričao je smejući se Tom Kruz za magazin "W" o svom načinu pripreme za ulogu u filmu "Vreme roka".

(old_image)


Sajentologija: Tomova istina ili trošak?

- Poštujem ono u šta drugi ljudi veruju. Ono u šta verujem u svom životu je potraga za načinom da stvari učinim boljima, bilo da je to kako da postanem bolji čovek ili bolji otac ili traženje načina kako da sebe unapredim. Svako za sebe treba da odluči šta je istina za njih. Moja životna sreća jeste da sam to otkrio - kaže Tom u intervjuu za magazin "Playboy".

(old_image)

Film "Vreme roka" u domaće bioskope stiže 31. maja.

Pogledajte još