Metju Mekonahi ogolio zadnjicu u filmu "Magic Mike"

0

Glumac koji najviše voli da je bez majice – Metru Mekonahi, u filmu "Magic Mike" uživao je da bude i gole zadnjice. Logično, u filmu Stivena Soderberga igra stripera Dalasa.

Scena striptiza nije bila u scenariju, ali Soderberg je smatrao da bi se lepo uklopila, ako ja nemam ništa protiv. Naravno da sam se skinuo na kraju. Žalio bih do kraja života da nisam – izjavio je Metju Mekonahi za magazin „The Advocate“, iako reditelj filma „Magic MikeStiven Soderberg to nije zahtevao od njega.

Četrdesetdvogodišnji glumac, koga mnoge dame smatraju jednim od najatraktivnijih muškaraca u Holivudu, priznao je da mu je u početku bilo pomalo nelagodno, ali se kasnije navikao na golotinju.

Prvo je bilo malo zastrašujuće, ali onda je postalo kao droga. Nisam mogao da dočekam da to ponovo uradim. Oduvek sam voleo da plešem, ali nikada nisam izveo striptiz – rekao je Mekonahi.

Iako mu je bio ponuđen dubler za određene scene, glumac je čitav film snimio bez tuđe pomoći, a sam je osmislio i deo koreografije.

Znao sam da moj ples mora da bude najprljaviji od svih. Nije mi trebao dubler za zadnjicu – istakao je on.

U filmu „Magic Mike“ čija je premiijera zakazana za 29. jun igraju još i Čening Tejtum, Aleks Petifer, Met Bomer i Olivija Mun.

Izvor: Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.