Crna noć sa saobraćajkama i mnogo povređenih

Povređeni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar, prenose elektronski mediji. Na mesto nesreće bile su upućene četiri lekarske ekipe.

U Vinogradskoj ulici 34 na Staroj Bežaniji izbio je požar u kome je povređena jedna osoba. U požaru, koji je izbio sinoć oko 23.20 sati, muškarac starosti oko 60 godina zadobio je opekotine lica i ruku trećeg stepena i polusvestan je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Hitna pomoć je tokom noći obavila 128 intervencija od kojih 23 na javnom mestu, a lekarima su se najčešće javljali astmatičari, rečeno je u Hitnoj pomoći..

Na surčinskom putu u sudaru automobila i hladnjače koja se prevrnula sinoć oko 20 časova vozač star 53 godine zadobio je kontuziju glave i grudnog košai prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

U istom sudaru muškarac starosti oko 24 godine, zadobio je kontuziju glave, dok je žena starosti oko 21 godinu zadobila kontuziju grudnog koša i prevezena u KBC Zemun, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnom udesu oko 21.20 časova na autoputu kod "Geneksa" u smeru ka Nišu povređena je ženska osmomesečna beba koja je zadobila kontuziju glave i prevezena u Institut za majku i dete, rekao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu oko 19.50 časova u Bulevaru Vojvode Bojovića muškarac, vozač, starosti oko 30 godina zadobio je kontuziju glave i prevezen je u Urgentni centar.

Oko 19.20 časova na Novosadskom autoputu povređen je muškarac, vozač, starosti oko 31 godinu koji je zadobio kontuziju glave koji je prevezen u KBC Zemun.

Pogledajte još