Kako da znaš da li si dobra u krevetu?

Stiskanje ruku i nogu

Fizički znak koji otkriva da je muškarac u potpunoj ekstazi je stiskanje ruku i nogu. Kada ga vidite da to radi, budite zadovoljne sobom, jer uz pomoć tih pomalo smešnih gestova on zapravo odgađa vrhunac. Zašto? Želi što duže da uživa sa vama. Očito, šta god da mu radite – deluje!

Druga runda

Ako ste stvarno odlični u krevetu, njemu neće biti dovoljno uživanja sa vama. Ako primećujete da je on nakon jedne seksi runde odmah spreman za drugu, odajte sebi priznanje (u sebi), jer to je siguran znak da ste u krevetu neprikosnovena vladarica!

Flert koji ne prestaje

Ako on nakon seksa i dalje nastavlja da flertuje sa vama, znači da razmišlja o vašim strastvenim druženjima i da mu se bez ikakve sumnje jako sviđaju. Sigurni znakovi da se totalno zapalio za vas su seksi SMS-ovi i sitna bockanja kad se vidite. On želi još i zato flertuje! Slobodno budite samouverene, jer on uživa u seksu s vama.

Obostrani užitak

Za tango je potrebno dvoje! Ako ste vi uživali u seksu, velika je verovatnoća da je uživao i on. Važi i obrnuto, ako vama nije bilo dobro, verovatno je i njemu bilo prosečno. Ovo je, dakle, znak koji šaljete same sebi.

Nove poze

Ako vam predlaže isprobavanje novih poza, možete da budete sigurne da ste ga impresionirale svime što ste dosad radile. Njega je to ohrabrilo i dalo mu znak da ste spremne za nove oblike uživanja. Ako vam se njegovi predlozi svide, uživajte, a ako ne, jednostavno nemojte pristati na to.

Pogledajte još