Mark Zakerberg promenio status u "oženjen"

0

Osnivač društvene mreže Fejsbuk, Mark Zakerberg, oženio se u subotu svojom dugogodišnjom devojkom Prisilom Čen. Par se venčao u dvorištu Zakerbergove kuće u Palo Altu, a ceremoniji je prisustvovalo nešto manje od stotinu gostiju.

Mark Zakerberg (28) juče je promenio svoj status na Fejsbuku u „oženjen“. Nakon devet godina zabavljanja, on je stao na ludi kamen sa godinu dana mlađom Prisilom Čen, koju je upoznao na Harvardu, piše „Blic„.

Kako je za „People“ otkrio jedan od gostiju koji je želeo da ostane anoniman, Mark i Prisila su se odlučili za skromnu svadbu jer oboje trenutno imaju mnogo obaveza.

Kompanija Fejsbuk je u petak izašla na berzu, a Prisila je u ponedeljak okončala studije medicine – istog dana kada je Zakerberg napunio 28 godina.

Gosti su mislili da su pozvani na zabavu povodom njenog diplomiranja, a tek kada su stigli rečeno im je da se zapravo radi o venčanju.

Osnivač Fejsbuka je svojoj izabranici poklonio prsten sa „veoma jednostavnim rubinom„, otkrio je izvor.

Umesto dukserice sa kapuljačom, koju Zakerberg najviše voli da nosi, ovoga puta je obukao klasično odelo, dok je Prisila nosila tradicionalnu belu venčanicu sa čipkom. Služio se suši iz lokalnog restorana.

Par je venčanje planirao mesecima, ali su čekali da Prisila diplomira, rekao je izvor.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.