Prosinečki: Nismo imali sreće da pobedimo

"Mislim da je ovo bila izvanredna utakmica. Video sam Crvenu zvezdu koja je dominirala 70 minuta, stvarala šanse, ali na kraju nismo imali sreće da pobedimo", rekao je Prosinečki.

Kako se navodi na sajtu Crvene zvezde, trener je kazao da je njegova ekipa imala priliku iz kontranapada u poslednjem minutu, ali nije odigrala kako treba.

"Mislio sam da će se utakmica završiti sa 1:1, čak smo u poslednjem minutu imali kontranapad pet na tri, ali nismo odigrali kako treba i Vojvodina je u poslednjim sekundama stigla do pobede", kazao je on.

Prosinečki je istakao da je želeo da se njegova ekipa predstavi u najlepšem svetlu u poslednjoj utakmici prvenstva.

"Čestitam Vojvodini na pobedi i na izlasku na evropska takmičenja. Verujem da to mnogo znači ovom klubu, kao i Novom Sadu kao gradu. Na teren sam izveo igrače koji su odradili 90 odsto utakmica u ovoj polusezoni i želeli smo da se predstavimo u najlepšem svetlu i u poslednjoj", zaključio je Prosinečki.

Strelac jedinog gola za Crvenu zvezdu protiv Vojvodine, Luka Milunović, smatra da je njegov tim nezasluženo izgubio.

"Razočaran sam zbog poraza. Znam da u fudbalu ne pobeđuje uvek bolja ekipa, što mislim da je danas bio slučaj. Veći deo utakmice smo bili bolji, dominirali, stvarali šanse i na kraju nezasluženo izgubili", rekao je Milunović.

"Moramo da izvučemo pouke iz današnjeg susreta kako nam se ovakvi mečevi ne bi više ponavljali. Već od prvog kola nove sezone moramo da počnemo da pobeđujemo sve redom", dodao je Milunović.

Beta

Pogledajte još