Zlatko tvrdi - Narod bi se opametio da je Nato ubio trećinu Srba

Zlatko Crnogorac je izvršni producent „Parobroda“, ustanove kulture pri opštini Stari grad, i član LDP, a svoje mišljenje izložio je komentarišući rezultate majskih izbora u Srbiji, posebno onih u Beogradu, gde LDP nije prešao cenzus, prenosi "Kurir".

- Dakle ovako: realno, da nas je "Milosrdni anđeo" više izbombardovao i pobio barem trećinu, možda bismo se opametili kao Japanci i Nemci, ovako smo tu gde jesmo. PS: S posebnim osvrtom, nabijem na k.... sve vas intelektualne budale koji ste beli listići. Ako su neki moji prijatelji glasali za Pantelu, Biljanu S. i Ivana Ivanovića, nek se slobodno sami unfrenduju - napisao je Crnogorac, poznat i kao Žvalavi.

U LDP nisu bili voljni da komentarišu ove ispade svog člana.

- Nemamo nameru da komentarišemo ičije pisanje na Fejsbuku. Niko nema pravo da nečije stavove iznesene na društvenim mrežama dovodi u vezu sa stavovima LDP. Zna se šta je politika LDP - izričiti su u ovoj stranci.

Crnogorac, koji je na Fejsbuku i Tviteru imao prilično ratoborne izjave, na pitanje novinara Kurira zašto ima tako radikalan stav, samo je odgovorio da ne želi ništa da komentariše.

- Nisam nikakav ni stranački, ni državni, ni opštinski funkcioner, već samo zaposlen u ustanovi kulture „Parobrod“ - odgovorio je.

Pogledajte još