Prosinečki ostaje u Zvezdi

0

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović rekao je danas da je prethodna sezona bila "relativno uspešna", kao i da trener tog fudbalskog kluba Robert Prosinečki neće napuštati ekipu, kako su nagađali mediji.

„Ova sezona je relativno uspešno završena. Osvojili smo Kup, ali smo pritom selektovali odličnu ekipu, a Robert Prosinečki je svakako jedan od glavnih tvoraca iste“, preneo je zvanični sajt kluba Stefanovićeve reči.

„Sada kada je ekipa pokazala svoj potencijal, opravdala i potvrdila jasnu i dobru viziju Crvene zvezde i našeg trenera, jasno je da postoje strahovi… od sjajno selektovane ekipe i trenera sa vizijom koji ima apsolutnu podršku za ono što radi. Ovakve spekulacije su samim tim krajnje neozbiljne i svakako protivne interesima Crvene zvezde“, kazao je generalni sekretar.

Zvezda je sezonu završila porazom u Novom Sadu od Vojvodine i na drugom mestu tabele, sa 12 bodova zaostatka za Partizanom, koji je osvojio petu uzastopnu titulu. U medijima su se pojavila nagađanja da bi Prosinečki mogao da ode zbog sukoba sa upravom. Lošoj slici dodatno je doprineo štrajk igrača u petak zbog neisplaćenih plata.

Stefanović je, međutim, istakao da nikada nije bilo priče o odlasku Prosinečkog.

„Ma niko ne priča niti raspravlja o tome uopšte, Robert Prosinečki je deo nas, on će tek da osvaja trofeje sa Crvenom zvezdom“, rekao je Stefanović.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.