Rijana muva Drogbu – najfacu Lige šampiona?

0

Nakon koncerta sa Kanjeom Vestom i Džej Zijem, Rijana je nedelju veče u Londonu završila ludom žurkom sa popularnim fudbalerom Čelzija i čovekom koji je odlučio prvaka Evrope u fudbalu – Didijeom Drogbom.

Popularna pevačica Rijana se, kao i obično, na Twitteru pohvalila da je nastupila sa Kanjeom Vestom i Džej Zijem na čemu su joj brojni fanovi čestitali.

Ali, ludi provod devojke koja (možda i previše) voli dobre žurke nije se tu zaustavio. Ona je nastavila zabavu u londonskom klubu „Boujis“, gde se srela sa fudbalerom Čelzija – Didijeom Drogbom.

Rijanu je ovaj susret toliko oduševio da se odmah fotografisala sa čovekom koji odlučio fudbalskog prvaka Evrope i, naravno, sve to postavila na svoj Twitter.

Međutim, iako se provodila sa takvim frajerima, među kojima je i najfaca Lige šampiona – Drogba, Rijana je tweetnula da joj je ipak bilo dosadno jer je ostala trezna.

Da li bi koja čašica više pomogla Rijani da smuva Drogbu? Bolje ne, ipak… Kako povremeno izgleda, alkohol i „ostalo“ bi Rijana trebalo da izbegava u širokom luku.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.