O pojačanjima tek posle odlazaka

BEOGRAD, 22. maja 2012. (Beta) - Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da će u roku od dva dana objaviti koji igrači mogu da napuste klub i da će tek na osnovu odlazaka moći da kaže više o pojačanjima.

Portparol crveno-belih Marko Nikolovski dodao je da ovog leta neće biti klasične transfer liste, odnosno igrača koji mogu slobodno da odu, već će klub moći da napuste samo uz propisano obeštećenje.

"Želimo da zadržimo gro igrača koji su izneli veći deo tereta ovog proleća. Svim sredstvima se borimo da Duško Tošić i Darko Lazović ostanu sa nama. Što se tiče dolazaka trudićemo se da radimo tiše nego inače, jer ako se sazna koga želimo može neki drugi klub da se umeša", rekao je Prosinečki u utorak novinarima na stadionu Zvezde.

Na pitanje novinara da li će klub imati dovoljno novca da dovede željene igrače, Prosinečki je kazao da se svi "maksimalno trude da omoguće dolazak najboljih" u Crvenu zvezdu.

On je naveo da je napadač iz Australije Eli Babalj jedan od igrača kog Crvena zvezda želi da dovede, kao i da u stručnom štabu razmišljaju o dolasku kvalitetnog ofanzivnog fudbalera.

Igrači Crvene zvezde prošlog petka su odbili da treniraju zbog neisplaćenih zarada, a njihov trener je ocenio da su oni štrajkom želeli da pokažu jedinstvo.

Pogledajte još