Tumba: Marković ostaje do daljneg

"Aktivno učestvujem u prodaji igrača i imamo okviran plan koga treba da prodamo, međutim, nemamo konkretnu ponudu ni za jednog igrača", rekao je Tumbaković novinarima u Beogradu.

On je naveo da želi da se Partizan pojača najkvalitetnijim srpskim fudbalerima.

"Želja je da s najkvalitetnijim igračima iz naše zemlje pojačamo Partizan. To od mnogo čega zavisi, jer još nismo definisali budžet", naveo je Tumbaković.

On je kazao da novi fudbaler Partizana Branko Pauljević poseduje vanserijske osobine za poziciju desnog beka.

"Ljudi u Partizanu su prethodnih par meseci temeljno pratili Pauljevićeve igre i po svim kriterijumima on je pravo pojačanje. Njegove osobine su vanserijske. Nadam se da će igrama ostaviti dobar utisak i postati reprezentativac Srbije", kazao je Tumbaković.

Partizan na poziciji desnog beka već ima Nikolu Aksentijevića i Aleksandra Miljkovića, ali je Tumbaković istakao da za sve njih ima mesta u klubu.

"Kada su u pitanju dobri igrači, nikada ne postoji višak. Za dobrog, brzog i spremnog igrača uvek ima mesta", istakao je sportski director crno-belih.

Na pitanje novinara do kada će mladi napadač Lazar Marković ostati u Partizanu, Tumbaković je odgovorio "do daljeg" i dodao da crno-beli nisu poslali ponude za fudbalera Burse Prinsa Tejga i igrača Vojvodine Abubakara Oumarua.

Beta

Pogledajte još