Porodjaj u Hitnoj pomoći i neobična nezgoda

BEOGRAD, 25. maja 2012. (Beta) - Jedna žena porodila se u ambulanti Hitne pomoći u Batajnici i jedna devojčica u Kotežu se povredila kad je iskočila kroz prozor svoje kuće, pošto je u tu kuću udario auto, rečeno je u petak ujutro u Hitnoj pomoći Beograda.

Sinoć oko 19.30 u Uzidnskoj ulici 23a u beogradskom naselju Kotež, auto je udario u kuću u kojoj je bila devetogodišnja devojčica, koja je od straha iskočila kroz prozor, povredila zglob i ugruvala se.

U ambulanti Hitne pomoći u Batajnici, u četvrtak uveče, takodje oko 19.30, porodila se žena stara 28 godina i sa tek rodjenim dečakom od tri kilograma, svojim šestim detetom, prebačena u porodilistse Kliničko-bolničkog centra (KBC) u Zemunu.

Oko pola sata iza ponoći, povredjen je muškarac star oko 60 godina kao pešak u saobraćajnoj nezgodi u naselju Busije i prebačen u KBC "Bežanijska kosa".

Hitna pomoć je u noći izmedju četvrtak i petak intervenisala ukupno 96 puta, 18 na javnim mestima, a najviše su se od hroničnih bolesnika javljali astmatičari.

Pogledajte još