Tores ostaje u Čelsiju

MADRID, 25. maja 2012. (Beta) - Fudbaler Čelsija i reprezentativac Španije Fernando Tores rekao je u petak posle razgovora sa upravom kluba da će sigurno ostati u londonskom timu sa kojim je u subotu osvojio Ligu šampiona.

"Razgovarali smo i nema nikakvih sumnji šta se očekuje od Fernanda Toresa. Samo želim da nova sezona počne", kazao je Tores.

Španski napadač je stigao u klub sa Stanford Bridža za 50 miliona funti početkom 2011, ali od dolaska u klub nije ispunio očekivanja.

"Kada sam potpisao za Čelsi došao sam sa velikim očekivanjima. Podrška navijača i uprave je bila bezuslovna, ali ne i moja uloga u timu. Mislim da sam zaslužio da više igram', kazao je Tores.

On dodaje i da je bilo trenutaka kada se oseća nesigurno i izgubio motivaciju dok je čekao šansu sa klupe.

"Bila je ovo teška sezona. Malo sam igrao i mentalno sam se loše osećao. Imao sam nekih loših, vrlo loših, trenutaka i ne želim ponovo da prolazim kroz to", rekao je napadač koji je postigao 12 golova za Čelsi.

Ipak, Tores se nada da će budućnost u Londonu biti svetlija za njega i želi da ostane u klubu. "U Čelsiju sam srećan i nikada nisam rekao drugačije. Prošlost je iza mene i želim ovde da ostvarim snove", kazao je Tores.

Pogledajte još