Kakve momke vole Ceca, JK, Brena ili Seka?

Osim ako to nisu spotovi Jelene Karleuše, Cece Ražnatović, Lepe Brene, Seke Aleksić i Radojke Adžić, piiše "Kurir".

Maneken Bojan Karaš se posle sedam godina, koliko je prošlo od njegovog pojavljivanja u spotu Seke Aleksić („Baš mi se sviđa tvoja devojka“) našao u ulozi Cecinog partnera u spotu „Rasulo“.

Lepa Brena
Zgodni tamnoputi maneken Hose Luis Tito prvi put se kod nas pojavio u reklamnom spotu Jelene Karleuše koji je snimila pred koncert u Beogradskoj areni u maju 2010. Hose je tada bio kostimiran kao Kentaur, po čemu je ostao veoma zapažen. E, posle više od godinu dana Brena ga je angažovala u spotu „Metak s posvetom“, u kojem mu se bacila u zagrljaj, dok je u ekranizaciji pesme „Uradi to“ igrao i pokazivao svoje nabildovano telo. Na sebi je imao samo gaćice.

JK, Tijana
Ognjen Ivanović se u spotu Jelene Karleuše za pesmu „Upravo ostavljena“ probio u estradne vode, a odmah posle tog angažmana učestvovao je i u spotu Tijane Dapčević „Rođen da budeš moj“. Rođeni je brat Ivana Ivanovića.

Seka, Anabela
Mladen Radulović pojavio se u spotu Seke Aleksić za pesmu „Boli stara ljubav“ 2009., dok je s pevačicom bio u ljubavnoj vezi. Već 2010. Mladen se ponovo zaljubio u pevačicu - Anabelu Bukvu (za vreme njihovog učešća u „VIP Velikom bratu“) i u njenom spotu za singl „Žena ratnik“ pokazao je svoje mišiće.

Seka, JK, Radojka
Vasu je ispromovisala Seka Aleksić, sa kojom je snimio set provokativnih fotografija za britanski magazin Rifreš 2009. Posle saradnje s njom, 15. maja 2010. pojavio se na bini sa JK na njenom koncertu u Areni. „Hvala mnogo Seki na promociji, ali idemo dalje. Ako su me dosad doživljavali i prepoznavali kao Sekinog manekena, ne bih imao ništa protiv da me u budućnosti oslovljavaju sa ‘Divin anđeo’“ - kazao je Vasa, aludirajući na to što je na koncertu JK bio kostimiran kao anđeo. Vasu je angažovala i Radojka Adžić u spotu za pesmu „Mami, mami“.

Pogledajte još