Miha zadovoljan uprkos porazu

"Primili smo dva gola bezveze, ali za početak je bilo veoma dobro. Momci su parirali Špancima dok su imali snage, video sam mnogo pozitivnih stvari, mnogo i negativnih i sad nam preostaje da to popravimo do starta kvalifikacija", rekao je Mihajlović za Prvu televiziju.

On je dodao da je formacija sa tri igrača u odbrani prilično dobro funkcionisala, iako su oba gola primljena posle grešaka u toj liniji.

"I najmanja greška u odbrani je dovoljna da primiš gol, prvi je pao posle kontre, a drugi iz penala. Međutim, bolje je da sada pravimo greške, da bismo ih ispravili, nego da mislimo da je sve u redu. Upravo zato igramo sa jakim protivnicima, da bi nam pravili što više problema"
, konstatovao je Mihajlović.

Prema njegovim rečima veoma je važno da igrači imaju pravi pristup i uvek pruže maksimum.

"Ne bih nikog izdvajao, važno je da je svaki igrač dao sve od sebe i da kad izađe sa terena da može da se pogleda u ogledalo i ima mirnu savest. Imali smo i neke dobre šanse, jedan gol nam je poništen zbog ofsajda. I atmosfera na tribinama bila je dobra, samo me brinu ovi stalni problemi sa dimnim bombama i pitam se dokle, jer se plašim da nam diskvalifikuju teren u Beogradu", zaključio je Mihajlović.

Naredni prijateljski meč Srbija igra 31. maja protiv Francuske u Remsu, a mini turneja završava se 5. juna u Stokholmu protiv Švedske.

(Tanjug)

Pogledajte još