Jovanović: Ekipa ispunila cilj

"Imali smo dva tri puta po par 'praznih minuta', ali smo uglavnom ispunili nameru da sve vreme igramo u visokom tempu. Trudio sam se da zadržim svežinu svoje ekipe čestim izmenama, pošto je Vojvodina žilava ekipa i igramo ponovo već za dva dana", rekao je Jovanović novinarima posle utakmice u hali Pionir.

On je kazao da njegov tim i u Novom Sadu mora da odigra u visokom tempu, ali je dodao da očekuje da će taj duel biti teži.

"Oni su ispunili svoj takmičarski cilj za ovu sezonu i pred svojim navijačima će biti rasterećeniji. U svakom slučaju utakmica će biti teža, ali mi ćemo se spremiti i nadam se odigrati još bolje nego danas", dodao je Jovanović.

Trener Partizana je rekao da se još ne zna kakva je zdravstvena situacija sa centrom Raškom Katićem i da će sutra stići lekarske analize.

Trener Vojvodine Siniša Matić rekao je da je njegov "neiskusan tim u početku bio malo sputan atmosferom".

"Znali smo da nas neće potceniti... Bili smo malo previše impresionirani atmosferom u početku, ali smo se sabrali i odigrali dobro negde do 12-13. minuta. Posle toga nismo znali kako da zaustavimo nalet Partizana, a znali smo da će se oni vratiti jer su neosporno kvalitetnija ekipa", kazao je Matić.

On je naveo da priželjkuje "čudo" u utorak.

"Mi smo ispunili sve rezultatske ciljeve ove sezone, ali se sigurno nećemo predati. Potrebno je čudo da neko dva puta pobedi Partizan ove sezone, ali mi ćemo se truditi da odigramo maksimalno angažovani svih 40 minuta", istakao je trener Novosađana.

Beta

Pogledajte još