U Zvezdi zadovoljni izlaznošću na izborima

BEOGRAD, 29. maja 2012. (Beta) - U Fudbalskom klubu Crvena zvezda u utorak su saopštili da su zadovoljni izlaznošću na izborima za predsednika i članove Skupštine.

Konačni rezultati trodnevnih izbora, koji su završeni u ponedeljak uveče u 20 sati, biće objavljeni 72 sata po zatvaranju glasačkih mesta.

"Zadovoljni smo odzivom, posebno ako se ima u vidu da postoje gradovi u Srbiji koji nisu imali biračko mesto, a bili su dosta udaljeni od najbližeg... Neki birači su putovali i po sto kilometara da bi glasali. Izlaznost članova u Beogradu je preko 40 odsto, a tačan podatak o ukupnoj izlaznosti daće izborna komisija nakon što se saberu svi glasovi", rekao je portparol Zvezde Marko Nikolovski agenciji Beta.

On je dodao da u Beograd treba da stigne još materijal sa Kosova i Metohije, kao i glasovi onih koji su glasali poštom ili preko interneta.

"Svi birački odbori brojali su glasove u noći izmedju ponedeljka i utorka, a potom su glasački listići sa potpisanim zapisnicima jutros stigli u izbornu komisiju na stadionu Zvezde. Čeka se još izborni materijal koji treba da stigne sa Kosova i Metohije, kao i glasovi članova koji su glasali poštom i elektronskim putem", kazao je Nikolovski.

Jedini kandidat za predsednika bio je Vladan Lukić, koji tu funkciju obavlja od maja 2009. godine.

Pogledajte još