Zvezda ponosna na održane izbore

Konačni rezultati trodnevnih izbora, koji su završeni sinoć u 20.00, biće objavljeni 72 sata po zatvaranju glasačkih mesta.

"Zadovoljni smo odzivom, posebno ako se ima u vidu da postoje gradovi u Srbiji koji nisu imali biračko mesto, a bili su dosta udaljeni od najbližeg... Neki birači su potovali i po sto kilometara da bi glasali. Izlaznost članova u Beogradu je preko 40 odsto, a tačan podatak o ukupnoj izlaznosti daće izborna komisija nakon što se saberu svi glasovi"
, rekao je portparol Zvezde Marko Nikolovski.

On je dodao da u Beograd treba da stigne još materijal sa Kosova i Metohije, kao i glasovi onih koji su glasali poštom ili preko interneta.

"Svi birački odbori brojali su glasove u noći između ponedeljka i utorka, a potom su glasački listići sa potpisanim zapisnicima jutros stigli u izbornu komisiju na stadionu Zvezde. Čeka se još izborni materijal koji treba da stigne sa Kosova i Metohije, kao i glasovi članova koji su glasali poštom i elektronskim putem"
, kazao je Nikolovski.

Jedini kandidat za predsednika bio je Vladan Lukić, koji tu funkciju obavlja od maja 2009. godine.

"Crvena zvezda je ponosna na održane izbore, visoku svest koju su pokazali naši članovi i veru u sistem. Pokazali smo svima kako se organizuju izbori, prvi ovakvi u istoriji srpskog sporta", dodao je Nikolovski.

Beta

Pogledajte još