Seksi vampir otkriva: Rijana se razbija od posla

Jedan od najseksi glumaca današnjice - zvezda serije "True Blood", Šveđanin Aleksander Skarsgard (35) definitivno može sve... Pa, čak i da u crvenom odelu izgleda neverovatno, što potvrđuju fotografije za magazin "Bullett" (fotografije u tekstu).

Ali, osim dobrog izgleda, Skarsgard ima nesumnjivo i veliki glumački talenat, poput cele njegove porodice predvođene tatom Stelanom. Takođe, mudro pristupa građenju karijere u Holivudu birajući paralelno manje i veće, blokbaster produkcije, kao i filmove u svojoj rodnoj Švedskoj.

Lane moje...

(old_image)

Ove godine, dok ga čekamo u petoj sezone hit-serije "True Blood", gledali smo ga u blokbasteru "Bojni brod" u kome mu je parnerka bila pop zvezda Rijana.

- Bože, mislio sam da ja mnogo radim. Jednog petka smo snimali do duboko u noć, nakon čega je ona odmah uskočila u avion da bi otišla u Los Anđeles gde je nastupala na MTV-jevim muzičkim nagradama pred milijardu ljudi. Posle toga je odmah opet uskočila u avion i vratila se na Havaje i ujutru je bila na setu sa osmehom na licu - kaže Skarsgard o energiji mlade Rijane.

United Colors of Sexy

(old_image)

U intervjuu za magazin "Bullett", Skarsgard je otkrio da fanovi serije "True Blood" treba da se pripreme za "mušku romansu" između vampira Bila i Erika, koji će se pomiriti kako bi se zajedno borili protiv većeg zla. Njih dvojica će biti "pomalo poput Buča Kesidija i Sandens Kida", kaže Skarsgard koji igra Erika, svakako najseksi vampira ikada.

Čipujte ovu ličnu kartu!

(old_image)
Pogledajte još