Seksi vampir otkriva: Rijana se razbija od posla

0

Apsolutni Nadlanu.com favorit – Aleksander Skarsgard (True Blood) na šmekerski način osvaja Holivud. Za magazin "Bullett" otkrio je detalje o sebi i svojoj partnerki iz filma "Bojni brod" – pop zvezdi Rijani. Pogledaj opasno dobre fotke opasno dobrog frajera!

Jedan od najseksi glumaca današnjice – zvezda serije „True Blood„, Šveđanin Aleksander Skarsgard (35) definitivno može sve… Pa, čak i da u crvenom odelu izgleda neverovatno, što potvrđuju fotografije za magazin „Bullett“ (fotografije u tekstu).

Ali, osim dobrog izgleda, Skarsgard ima nesumnjivo i veliki glumački talenat, poput cele njegove porodice predvođene tatom Stelanom. Takođe, mudro pristupa građenju karijere u Holivudu birajući paralelno manje i veće, blokbaster produkcije, kao i filmove u svojoj rodnoj Švedskoj.

Lane moje…

Ove godine, dok ga čekamo u petoj sezone hit-serije „True Blood“, gledali smo ga u blokbasteru „Bojni brod“ u kome mu je parnerka bila pop zvezda Rijana.

Bože, mislio sam da ja mnogo radim. Jednog petka smo snimali do duboko u noć, nakon čega je ona odmah uskočila u avion da bi otišla u Los Anđeles gde je nastupala na MTV-jevim muzičkim nagradama pred milijardu ljudi. Posle toga je odmah opet uskočila u avion i vratila se na Havaje i ujutru je bila na setu sa osmehom na licu – kaže Skarsgard o energiji mlade Rijane.

United Colors of Sexy

U intervjuu za magazin „Bullett“, Skarsgard je otkrio da fanovi serije „True Blood“ treba da se pripreme za „mušku romansu“ između vampira Bila i Erika, koji će se pomiriti kako bi se zajedno borili protiv većeg zla. Njih dvojica će biti „pomalo poput Buča Kesidija i Sandens Kida“, kaže Skarsgard koji igra Erika, svakako najseksi vampira ikada.

Čipujte ovu ličnu kartu!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.