Grom i pakao na Tvrđavi - Explosive bina Exit festivala!

Ekstremna bina za ekstremne ljude... Pored već najavljenih Street Dogs i Dirty Rotten Imbeciles, na bini će nastupati i Sodom i Cruel Hand, kao i niz domaćih, regionalnih i svetskih bendova spremnih za najžešću svirku na Petrovaradinskoj tvrđavi!

Nemački thrash metal bend, Sodom, nastupa na Explosive bini trećeg dana festivala. Članovi sastava su neprikosnoveni vladari žestokog metal zvuka, duboko ukorenjenog u najdubljem andergraundu, ali su i suvereni nosioci titule jednog od najcenjenijih thrash metal bendova starog kontinenta.

Drugi dan festivala, u petak, 13. jula, Explosive binu Exit festivala predvodiće jedan od najvažnijih hardcore sastava nove generacije, američki Cruel Hand. Sa tri studijska albuma iza sebe i kritikama relevantnih medija koji bend nazivaju „veoma intenzivnim hardcore sastavom, koji odlikuje neverovatna brzina i svirepe muzičke deonice“, Cruel Hand obećava najokrutniju svirku na Exitu na najbaksuzniji dan u godini!

Provedite 13. po redu Exit festival na najopasnijoj bini Exit festivala. Ekstremna bina za ekstremne ljude, Explosive, i ove godine predstavljaće uporište istinskog andergraunda, brutalnih rifova i svirepih nastupa nekih od najboljih ekstremnih bendova iz čitavog sveta.

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Pogledajte još