Ko je seksi, promiskuitetan i obožava žene?

0

Mnoge žene bi oprostile Adamu Levinu, frontmenu benda Maroon 5, to što je promiskuitetan. Pa pogledaj ga! Ko ne bi?! Saznaj šta Adam krije iza mišića, tetovaža i tanušnog glasa!

Magazin „Details“ krunisao je frontmena benda Maroon 5Adama Levina (33) „novim kraljem popa“. OK, to možda jeste diskutabilno, ali, opet, Adam ima sve što je potrebno za tu titulu: brojne hitove, horde obožavateljki, lep je i zgodan, a i, što je najbitnije, dečko je sa stavom.

O svojoj ličnosti za magazin „Details“, Adam kaže:

Žestoko sam nezavistan, ali u isto vreme se užasno plašim samoće. Putujem uvek u čoporu. Volim da sam okružen ljudima, ne samo mojim momcima iz benda, već i porodicom.

Naravno, ko ne bi Adama pitao o ženama, kada je toliko omiljen među njima…

Postoje dve vrste muškaraca. Postoje muškarci koje su je..ne mizoginističke svinje i oni drugi koji stvarno vole žene i misle da su one najdivnije osobe na planeti. E to sam ja. Možda je to što toliko volim žene razlog što sam bio promiskuitetan i što sam želeo da spavam sa svima njima.

Adam ne krije da uživa u pažnji, kao i da mu je najbitnije da radi ono što voli i da bude sa ljudima koje voli. Kaže da je to „kwan“, što je mnogo više od „swaga“. Imaš ti to u sebi Adame, imaš…

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.