Najčudnija pitanja o seksu

Kako se zove seks s biljkama?
Znam da se seks sa životinjama naziva bestijalnošću, ali ne znam kako se zove seks s biljkama? Takođe, ako neko zna, zanima me i kako se naziva seks s mrtvim biljkama?

Filmski seks

Pozdrav, zanima me da li glumci i glumice u filmovima stvarno imaju seks kada se snimaju scene seksa ili je to ipak lažno? To me je oduvek zanimalo, jer mi deluje prilično stvarno.

(old_image)

Koliko vrsta seksa postoji?
Ne mislim na čudne stvari poput seksa sa staricama ili transvestitima. Mislim više na ono seks pomirenja, seks prekida, ljuti seks... Samo me zanima koliko ih uopšte ima?

Zašto su AIDS i HIV tako veliki problem?
Imam kontrolni iz geografije, pa me zanima.

Koliki procenat žena seks koristi kao oružje?
Ja nemam seks sa ženama, pa ne znam odgovor na ovo pitanje, ali žena sam i ne koristim seks kao oružje. Muškarci tvrde da žene to rade, pa me zanima da li je to zaista istina?

(old_image)

Može li se gljivična infekcija dobiti od lizanja gljivične infekcije?
Svestan sam koliko ovo pitanje grozno zvuči, ali imao sam gljivičnu infekciju u pupku i jednog jutra sam se probudio i ugledao svoju mačku kako mi liže pupak. Uglavnom, ono što me zanimalo je hoće li sad mačka imati gljivičnu infekciju u ustima? I po kojim nuspojavama ću to prepoznati?

Kako potpuno izludeti i napaliti muškarca?
Sutra mi u posetu dolazi muški prijatelj s kojim želim nešto više. Zanima me kako da ga stvarno napalim? Da li bi trebalo ja da napravim prvi korak i da se npr. skinem?

(old_image)

Koje su posledice preterane masturbacije?
Osim toga, zanima me i da li preteranom masturbacijom smanjuje penis? Razlog zašto pitam je članak u kome sam pročitao da preterana masturbacija uzrokuje umor i bol u donjem delu leđa. Jedan sajt čak tvrdi da se i čak i penis smanjuje. Tinejdžer sam i to je počelo da me zabrinjava. Želeo bih da znam da li je to istina ili laž. Molim vas za pomoć.

Ima li masturbacija posledice za nekog ko bi u budućnosti želeo da bude fudbaler?
Zdravo. Imam 15 godina i protekle dve masturbiram svakog dana, ponekad čak i dvaput dnevno. Oduvek sam hteo da prestanem, ali to je jednostavno jače od mene. Inače sam vrlo dobar fudbaler i želim da nastavim da se time bavim u životu. Ali, imam osećaj da će me masturbacija sputavati. Šta da radim?

Izbor ovih, najblaže rečeno, čudnih pitanja sa "Yahoo! Answers" napravio je sajt Buzzfeed.com.

Pogledajte još