Vuk: Moramo da verujemo u titulu!

"Svi se odlično osećamo i željno iščekujemo početak finala. Presrećan sam pre svega zbog saigrača što smo stigli dovde, pogotovo kada odlično znam koliko su rada uložili tokom sezone. Imali su velika psihička i fizička pražnjenja, ali sada uloženi trud počinje da se vraća. Zaslužili smo ovo finale i želimo da ga odigramo na najbolji mogući način. Na njega gledamo kao nagradu i veliki izazov", rekao je Vuk a preneo Sportski žurnal.

"Gotovo cele sezone nismo dobili nijednu jaku utakmicu. Često nam se dešavalo da padnemo i ne izdržimo do kraja. Ali, sada se to promenilo. Ispalo je idealno što smo baš u Kragujevcu igrali majstoricu i dobili. Videli smo da možemo i to je od neprocenjivog značaja."

Naši košarkaši su čak pet puta poraženi od crno-belih ove sezone, ali svaki put je bilo sve neizvesnije.

"Partizan je favorit, ozbiljna ekipa koja čuva tron. Ali, mi ćemo dati maksimum, pa šta bude. Jedino tako ćemo biti čisti sami pred sobom. Iz meča u meč, tokom sezone, bili smo sve bliži pobedi u derbiju. Na poslednjem smo gotovo imali trijumf u rukama. Gotovo uvek je na videlo isplivalo naše neiskustvo, odnosno činjenica da nam nedostaju jake utakmice. Sada smo sigurno jači po tom pitanju. Moramo da verujemo, to je ono što sve vreme pričam saigračima."

Pogledajte još