Dženan Lončarević u bolnici

Da li je napad isprovociran tremom nije sigurno, tek Dženan je jedan dan pred koncert dobio napad žuči, pa je zbog jakih bolova prevezen u Urgentni centar, gde je hospitalizovan, ali je zamolio doktore da ga puste kako bi održao koncert, uz obećanje da će se odmah po njegovom završetku vratiti u bolnički krevet, piše Press.

- Kada sam primljen u bolnicu doktori nisu znali ko sam, ali nakon što sam im objasnio da sam pevač i da imam zakazan koncert malo su popustili i dozvolili mi da izađem kako bih ispoštovao svoju publiku. Naravno da su negodovali i preporučili mi da odložim koncert, ali sam ih molio kao malo dete pa su na kraju popustili. Odmah nakon koncerta vratio sam se u postelju kako bi uradili sva ispitivanja. Za sada nije ništa strašno, ali ja od silnih nastupa i putovanja nemam vremena za sebe i svoje zdravlje - kaže Dženan.

Pevač, koji se i dalje nalazi u bolnici, utiske o spektakularnim koncertima sabira u bolničkom krevetu, ali kaže da je još uvek euforičan zbog fenomenalne atmosfere koja ga je dočekala obe večeri u prepunom Sava centru.

- Posebno mi je drago što sam okupio toliko svojih obožavalaca bez neke velike reklame i najava, što je pokazatelj da su to pravi poštovaoci mojih nota, koji prate moju karijeru. Moja želja se ispunila kada sam rasprodao karte za prvi koncert, a drugi mi je došao samo kao zahtev publike, zbog čega sam presrećan - ističe pevač za Press.

Pogledajte još