Za koga glasa Keri Bredšo?

0

U Srbiji su izbori prošli, a neki poznati su se oglasili sa svojim jasnim porukama podrške pojedinim političkim strujama. Zvezde iz SAD-a su tu vrlo konkretne, pa snimaju spotove podrške predsedniku Obami. To su prve uradile glumica Sara Džesika Parker i "alfa i omega" sveta mode Ana Vintur.

Nova kampanja Baraka Obame za premijeru svojih TV spotova izabrala je, strateški mudro, nedelju veče kada su se održavale MTV-jeve filmske nagrade (MTV Movie Awards).

Zvezda koja je „probila predizborni led“ bila je glumica Sara Džesika Parker – čuvena Keri Bredšo iz serije/filmova „Seks i grad“ – koja je nadahnuto podržala „onog tipa“ koji „kaže da treba imati mogućnost da se venčaš za koga želiš“ i koji je, pored ostalih uspeha, „omogućio četiri miliona radnih mesta“.

Sara Džesika Parker će zajedno sa urednicom magazina „Vogue“Anom Vintur biti domaćica večeri na kojoj će Njujročani prikupljati novac za Obaminu kampanju za ponovni izbor na mesto američkog predsednika. Na njima dvema je zadatak da premaše cifru od 15 miliona dolara koje je Džordž Kluni skupio za Obaminu kampanju na donatorskoj večeri koju je organizovao u Los Anđelesu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.