Svetozar Marović daje 500 evra po pesmi

Potpredsednik crnogorskog DPS-a Svetozar Marović imao je razloga za slavlje ovog vikenda kada se u prestižnom hotelu "Splendid" u Bečićima udala njegova kćerka MIlena Marović, venčanju je prisustvovalo čak 400 zvanica, a pevači su po pesmi dobijali po 500 evra.

Kako piše "Blic", Marović je na venčanju svoje kćerke okupio sam politički vrh Crne Gore. Milena, menadžerka grada Budve, udala se za svog dugogodišnjeg dečka, gradonačelnika Cetinja Aleksandra Bogdanovića.

Mlada je na venčanju nosila venčanicu čuvene dizajnerke Vere Vang, a goste su zabavljali Aca Lukas, Zoran Kalezić, Miroslav Ilić, Ana Bekuta i nekoliko mladih pevača iz "Zvezda Granda".

Kriza?

Na venčanju Mileninog brata Miloša pre tri godine pevale su Ceca Ražnatović i Severina. Priča se da je Svetozar Marović tada potrošio čak pola miliona evra! Ove godine je, kažu, bilo skromnije, ali ne zato što Svetozar favorizuje muško dete, već zbog ekonomske krize.

Brojni crnogorski biznismeni prosto su se utrkivali ko će više zakititi muziku, pa su za pesmu davali po 500 evra! Muzičari su trljali ruke i šalili se da jedva čekaju krštenje.

Na meniju su bili najfinija pršuta, kavijar, morski plodovi i druge đakonije, zalivane viskijem i vrhunskim vinom.

Na svadbi su bili premijer Crne Gore Igor Lukšić, Milo Đukanović, Predraga Nenezović.

Pogledajte još