Radovi na Pančevačkom mostu nedelju dana

0

Radovi na Pančevačkom mostu zbog kojih je zatvorena saobraćajna traka u smeru od Pančeva ka Beogradu trajaće nedelju dana, nakon čega će saobraćaj biti potpuno normalizovan, najavio je u utorak vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Zoran Drobnjak.

„Dok budu trajali radovi saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom uz ograničenje brzine na 40 kilometara na sat. Kamioni će moći da saobraćaju mostom od 23 do pet ujutro, a teretni saobraćaj biće preusmeravan ka Pančevu, Kovinu i Smederevu“, kazao je Drobnjak na konferenciji za novinare.

On je apelovao na građane da tokom sanacije mosta koriste Beovoz i naveo da će po završetku radova Pančevački most biti potpuno bezbedan za saobraćaj.

Drobnjak je rekao da je propalo ležište mosta na stubu iz pravca Pančeva ka Beogradu i da će to ležište biti zamenjeno. Kolovoz je denivelisan oko pet centimetara zbog propadanja tog ležišta, rečeno je na konferenciji za novinare.

Prema rečima Drobnjaka, kompletna sanacija Pančevačkog mosta bi trebalo da se obavi u tri faze, a sve zavisi od sredstava, čiji iznos nije saopšten i pored insistiranja novinara.

BEOGRAD, 5. juna 2012. (Beta)

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.