Šišarke poklanjaju istoimeni prvenac

Kada se osvrnemo i pogledamo sve što smo do sada stvorili po pitanju muzike koju sviramo, album prvenac koji nosi naziv 'Šišarke' jeste prva etapa i kamen temeljac za ono što tek sledi i što nas očekuje u godinama koje dolaze.“, ushićeno je rekao pevač Aleksandar Rakita, pri tome ističući zadovoljstvo - “U ime celog benda mogu reći da smo prezadovoljni i presrećni da je naš album dobio svoj finalni oblik.“

Album na kome je zastupljen snažan zvuk obiluje jakim rifovima pomešanim sa elektronskim ritmovima, klavijaturama i semplovima, može se besplatno preuzeti sa sajta www.sisarke.com, a na svojim nastupima grupa će besplatno deliti CD primerke izdanja.

Izlazak albuma prati i peti video singl “Samo svoj”, snimljen u saradnji sa TMM produkcijom, čiju režiju potpisuje Mladen Stojanović.

Link za spot: http://www.youtube.com/watch?v=TojokaUCyco

Fokus Šišarki u narednom periodu biće na promociji debi albuma i koncertima što je potvrdio i Rakita: “Očekuju nas nastupi u okviru letnje turneje u svim gradovima regiona u kojima smo dobrodošli i u kojima ima ljubitelja muzike koju mi stvaramo.

Grupa Šišarke oformljena je 2009. godine u Zrenjaninu i za razliku velikog broja drugih mladih sastava na svojim nastupima izvode isključivo autorske pesme. Postavu benda čine: Aleksandar Rakita (vokal), Zoran Radovanov (bubnjevi), Istok Radovanov (klavijature, sempler), Ivan Benović (gitara) i Filip Luburić (bas).

Pogledajte još